"Beri Saya 5 Minit...
Saya Akan Tunjukkan Cara Trading FOREX yang saya gunakan selama 18 tahun"

Supaya Anda Boleh Rasa Sendiri Lifestyle Bebas dan Mewah Yang Anda Idamkan Selama Ini

 

Sabar. Jangan skeptikal. Saya faham anda dah banyak terjumpa page atau E-book "TRADING FOREX"… tapi tak satu pun yang betul-betul membantu anda menjana income.

Beri saya 5 minit. Tolong baca dulu. Lepas baca, anda sendiri boleh decide untuk lupakan website ini selama-lamanya kalau mahu. Adilkan?…. Ok…

Kalau anda sedang trading forex, atau bercadang nak trading forex…. anda sedang membaca website yang amat tepat.

Saya percaya, kalau anda baca website ni dengan teliti, anda akan dapat beberapa tips yang boleh mengembangkan bisnes anda sampai boleh berhenti kerja, atau double income trading forex yang sedia ada.

Ok, Dah. Jangan Buang Masa Lagi. Jom Kita Start….

Bila dah jumpa satu formula kejayaan, nak duplicate balik kejayaan tu dah jadi senang.

Sekiranya kita diketemukan, berikan saya 100% komitmen anda untuk belajar dan saya akan berikan 200% komitmen saya membimbing anda.

Saya akui saya tidak melalui pengalaman jatuh bangun dalam pasaran kewangan terutama FOREX kerana saya mempelajarinya secara khusus ditempat saya bertugas kira kira 20 tahun yang lalu.

Saya akan ajar anda tanpa mengurangkan walau sedikit kualiti dari apa yang saya pelajari, selain itu saya mempermudahkannya untuk difahami dengan menggunakan bahasa bahasa HARIAN YANG MUDAH dan boleh diikuti oleh semua lapisan pendidikan.

Kalau anda pernah cuba trading forex… anda patut dah tahu. Banyak 'indah kabar dari rupa kan?'
Sebab bila tengok orang lain trading, nampak macam kencang dan senang…
tapi bila kita sendiri cuba… asyik buang duit dan buang kederat dan buang masa je….

Kekadang, ada jugak terasa macam nak sumbat kepala dalam mesin potostet macam braderr kita ni kan?
 

Hehe… sabar….

Sebenarnya ada sebab musabab, anda belum boleh berjaya.

Biasanya, sebab kita cuba dengan ilmu yang pelbagai tapi tiada satupun yang mahir.

Orang kata, TRADING FOREX lubuk duit. Trilion wang transaksi setiap hari. Patutnya senanglah nak buat duit dalam FOREX kan?

Ya ke?

Hehe…ya! Memang betul lah, TRADING FOREX boleh buat duit.

Tapi…

  • FUND MANAGER tidak mengadap KOMPUTER 24 JAM

  • FUND MANAGER trading forex tidak mengunakan EA @ ROBOT

  • FUND MANAGER tidak mempelajari hanya dengan sebuah e-book

  • FUND MANAGER menguruskan 'MONEY MANAGEMENT' dengan betul.

Mereka Sanggup Belajar dan Membayar

 

Apa Yang Bakal Anda Belajar?

  1. Bagaimana mengenalpasti pasaran
  2. Rukun Trading
  3. Trading Psikologi
  4. Strategi James Bond yang membolehkan anda untuk buy atau sell dengan harga yang murah @ mahal.
  5. Money Management
  6. Basic To Advance Candle Stick
  7. Basic To Advance Trend line
  8. Basic To Advance Fibonacci
  9. Basic To Advance Support And Resistance
  10. Exponential Moving Average
  11. Simple Entry
  12. Take Profit
  13. Stop Loss
  14. End of Trend

Bonus Kepada Anda. Selepas anda mengikuti kelas kami, anda akan dibimbing dalam Kelas Revision secara percuma 2 Kali seminggu sehingga 3 bulan…Free jerr… Janji Rajin Masuk Kelas Revision... In Sha Allah Anda Akan Berjaya…

 

Dan…. Ni adalah Contoh Entry Pelajar Kami Yang Mana Menjana Ratusan Pips Setiap Kali Entry.

 

Ya saya rasa, anda mungkin “risau” tentang harga Kelas Ini Bukan?

Kebanyakan pelajar kami teka harganya dalam lingkungan

 

Tapi sukacita dimaklumkan, ini bukan harganya.

Harganya cuma RM750 sahaja buat masa sekarang sebelum ia dinaikkan pada bila-bila masa.

 

 Malah, Kami Menawarkan GUARANTEE

Jaminan Pertama: Anda ditawarkan belajar dengan kami tetapi selepas SEPARUH hari anda mengikuti kelas kami anda rasa tidak berbaloi dengan ilmu yang diajar, kami akan pulangkan 100% wang anda - TANPA banyak soal.

Jaminan Kedua : Selepas anda mengikuti kelas kami "FULL DAY" anda akan mengikuti kelas "REVISION" 2 Kali setiap minggu selama 3 bulan.

Ya… Saya nak masuk kelas sekarang!

  1. Ya, saya faham. Saya akan belajar teknikal analisis dengan pengajar yang berpengalaman.
  2. Ya, saya akan tahu cara memulakan trading dengan cara yang betul
  3. Ya, saya boleh tingkatkan kutipan pips, kalau saya dah trading.
  4. Ya…kalau saya tak puas hati…saya boleh tuntut jaminan, duit saya DIKEMBALIKAN selepas saya memasuki kelas separuh hari.

     

Anda Mungkin Tidak Akan Jumpa
TAWARAN Yuran Kelas Serendah Ini
Dengan Jaminan Wang Dikembalikan !!!
 

Aktiviti & Jadual Kursus Jaguh Academy

 

 

 

Salam Hormat,

Mohamed Kamal Kasiman
Pengajar / Trader
Phone : 019-2937989
Skype : kamal.danish

FB : https://www.facebook.com/jaguhforex4u


 

Daftar Sekarang?

Ya saya berminat dengan Kursus Intensif Teknikal Analisis (FOREX) di Jaguh Academy


164388808107
Mohd Faiz
Email (danish.vios@gmail.com)